Er wordt er dikwijls naar gevraagd, een workshop food styling!

Velen die ons volgen zijn op de hoogte van onze professionele activiteiten. Wij schrijven, koken en brengen recepten in beeld voor fotografie en film. Ons beroep bestaat uit diverse activiteiten, verscheidene vaardigheden en  skills.

Wij geven workshops food styling, koken, het schrijven van recepten en food fotografie, voor kleine groepen, individuele geïnteresseerden, mensen die graag een eigen kookboek willen maken, een food blog willen beginnen of gewoon als leuke hobby.

De deelnemers kiezen zelf een onderwerp, brengen ingrediënten en decorstukken mee of laten het geheel aan ons over

Wij werken in onze eigen foto studio, met een ingerichte keuken in het centrum van Antwerpen.

Wij beantwoorden al uw vragen via volgend  contactformulier of via telefoon.

Hieronder enkele eenvoudige voorbeelden van ons werk…

Misschien toch beginnen met een beetje warenkennis?

Pasta carbonara ingrediënten
Pasta carbonara ingrediënten

 

 

 

Alles begint bij een product, geleverd door een klant of bestemd als hoofdingrediënt voor een recept.

Want elk recept, hoe eenvoudig ook, zoals bij deze pasta carbonara verdient de beste en juiste ingrediënten.  Guanciale, pecorino, eieren en pasta, enkel de zwarte peper is hier niet afgebeeld!

Voor het recept? Volg deze link, pasta carbonara

 

 

Koken is ook belangrijk!

Vegetarische variante op een pasta carbonara
Vegetarische variante op een pasta carbonara

 

 

 

Het vorig recept wat te klassiek voor u?

Waarom dan geen variante bedenken, een vegetarische pasta carbonara misschien.

Hier is enkel de guanciale vervangen door blokjes artisjokken, toch snugger niet?

Voor het recept van onze vegetarische pasta carbonara met artisjokken, volg de link.

 

 

 

 

Het recept in beeld brengen en fotograferen?

Aardappelbedje met gemarineerde zalm
Aardappelbedje met gemarineerde zalm

 

 

 

De foto van de vegetarische carbonara is wel heel eenvoudig.

Laten wij een meer uitgewerkt voorbeeld zoeken…

Een eenvoudig recept, of zelfs geen recept, enkel het beeld, de schotel en de accessoires geven, hopen wij toch, een feestelijk gevoel.

Kleuren kiezen, het bord dresseren, de belichting aanpassen…De bedoeling blijft om een aangepaste sfeer te creëren.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu