Petits sablés de Noël (kaaskoekjes met rozemarijn)

No votes yet.
Please wait...

Markt: 160 g bloem, 1/4 theelepeltje bicarbonaat of baking powder, 1 el gesnipperde rozemarijn, 2 el geraspte parmezaan,120 g 1 el citroensap, 1 theelepel zout en cayennepeper naar smaak.

Bereiding: Zeef de bloem en de cayenneper en vermeng met de in stukjes gesneden boter tot een kruimelige massa.Vermeng met de overige ingrediënten en kneed tot een deeg. Rol in de vorm van een worst en verpak in vershoudfolie. Laat minstens 1/2 uur rusten in de koelkast en snijd in schijfjes van 1/2 cm dik.( of maak andere vormpjes). Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.

Print Friendly, PDF & Email

Related Post

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu