Chocoladetaart

Food & Styling: Dit is een recept uit onze archives.Voor meer recente recepten met foto's, volg de link naar onze blog.

 

Recept van Chocoladetaart

Markt: 200 g chocolade, 180 g boter, 5 eieren, 200 g bloemsuiker, 80 g gemalen amandelen, 100 g bloem.

 

Bereiding: Smelt de chocolade au bain-marie en vermeng met de boter. Voeg 1 voor 1 de eidooiers, de suiker, de amandelpoeder en de gezeefde bloem toe. Klop d eiwitten stijf en spatel voorzichtig onder het mengsel. Bedek de bodem van een springvorm met bakpapier en beboter de vorm. Giet het deeg in de vorm en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200░. Bak nog 20 minuten verder op 180░. Laat afkoelen in de oven. De taart blijft nog een beetje smeu´g. Versier met bloemsuiker en gekonfijte kastanjes.

 

Voor recente recepten met foto's, kijk ook naar onze blog.

©information and disclaimer about all informations on this site:Disclaimer or contact us at foodstyling.be

RSS

Valid XHTML 1.0 Transitional

 Abonnez-vous